separator

Bartec Safety Engineering la IEAS 2017

Cea mai diversa oferta de solutii pentru zonele cu risc de explozie

 

 

Bartec Safety Engineering se va numara printre expozantii targului International Electric & Automation Show 2017, organizat de DK Expo la Palatul Parlamentului, in perioada 19-22 septembrie – www.ieas.ro.

Ca in fiecare an, ne propunem sa prezentam vizitatorilor targului cea mai complexa gama de echipamente pentru zone cu risc de explozie, precum:

 


Artă şi tehnologie

16 noiembrie 2016. Energy Breakfast Club

 

bartec-safety.ro

.

.

Într-un cadru aparent neobişnuit pentru întâlnirile energeticienilor, Energinomics a fost gazda ultimului Energy Breakfast Club din acest an la Palatul Cesianu Racoviţă din Bucureşti.

În completarea temelor dezbătute, respectiv Sănătate, Siguranţă şi Protecţia Mediului, Bartec a oferit participanţilor prilejul de a interacţiona cu una dintre cele mai complexe şi fiabile soluţii de comunicaţii în zonele cu risc de explozie. Acestea au asigurat o conexiune continuă, în forma unui apel wi-fi pe toata durata evenimentului, demonstrând stabilitatea şi fiabilitatea conexiunii, un element absolut necesar în cazul intervenţiilor din teren.

.

Descoperă în amănunt echipamentele utilizate:

.

 21     3

.

.


HSE şi servicii suport în industria energetică

16 noiembrie @ 09:0013:00

 

 

post-hse
.
.

.

 Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, are loc ultima întâlnire informală din acest an dedicată experților și decidenților din industria energetică – Energy Breakfast Club – HSE şi servicii suport în industria energetică.

.

Cu acestă ocazie aveți posibilitatea să descoperiți și să testați echipamentele de audio-video în medii Ex, zonele 1 și 2, din gama Bartec Pixavi. Această soluție este deosebit de utilă cu precădere în operațiunile de mentenanță în industria de petrol și gaze...

.

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor fi invitaţi, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Ministerul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice) iar temele de discuíe vor fi despre obligaţiile de mediu şi cele mai eficiente metode de a optimiza activităţile din industria energetică. Industria energetică ne oferă confort şi siguranţă, căldură şi lumină cu eforturi şi costuri  considerabile la care contribuie sute de mii de oameni în fiecare zi. Activitatea curentă nu este lipsită de riscuri, iar protecţia mediului, precum şi protecţia experţilor din teren sunt priorităţi obligatorii pentru fiecare companie din domeniu.

 

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de Bartec Safety Engineering

 

 

 


Bartec Safety Engineering la IEAS 2016

Cea mai diversa oferta de solutii pentru zonele cu risc de explozie

 

20150909_122012

 

In perioada 20-23 septembrie 2016 Bartec Safety Engineering se va numara printre expozantii targului IEAS, organizat de DK Expo la Palatul Parlamentului ( www.ieas.ro )

 

Timp de patru zile echipa Bartec va sta la dispozitie pentru a va prezenta cele mai noi solutii dedicate instalatiilor industriale cu risc de explozie si nu numai: